Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam serdecznie, jestem Ludwik Tomlinson, przybyłem tutaj gościnnie, aby poznać troszkę tutejszą kulturę.
!عَلَيْكَ
Z jakiego państwa Pan przybył do nas?
!عَلَيْكَ
Z jakiego państwa Pan przybył do nas?
Slawonia/Trizondal/Sarmacja
W tych państwach działam
Trizondal i Sarmację znam, natomiast to ostatnie nie jest mi znane - można prosić o więcej informacji?
Slawonia powstała na przełomie grudnia 2014 i stycznia 2015 (oficjalnie przyjmujemy datę 1 stycznia 2015), dzieli się na trzy prowincje Ochrydię, Njiticę i Goricę.Stolicą Slawonii jest Gorica.W swojej stylistyce Slawonia nawiązuje do realnych Jugosławii i Bułgarii.
Z sukcesów Slawonii mogę wymienić 8. miejsce na Our Sound i zwycięstwo w Orientvision.
A można prosić jakieś dokładniejsze informacje w rodzaju adresu strony państwa, mapy gdzie na Orientyce leży i w tym typie?
Nie podawałem adresu bo nie wiedziałem czy mogę (w niektórych mikronacjach jest to odbierane niezbyt dobrze)
Nasza lokacja na Orientyce będzie dyskutowana podczas najbliższego szczytu
http://kraljevinaslavonija.weebly.com/-Strona internetowa
http://www.slawonia.pun.pl/forums.php- Forum
https://www.facebook.com/Slawonia- Slawoński Facebook
Cóż, ja nie widzę problemu - myślę, że reakcje mogą być spowodowane zbyt nachalną propagandą (w rodzaju namawiania do zamieszkania w swoim państwie), i ludzie teraz mają alergię na każdy rodzaj reklamowania innych mikronacji.
Po przyjrzeniu się mam już wstępną opinię. Co prawda może wypadałoby powiedzieć, że projekt wygląda "obiecująco", ale moim zdaniem niespecjalnie. Z tego co widzę, to jest chyba trzech bardziej aktywnych mieszkańców, z czego wiem, że dwóch - Pan i Pan Marcel Hans - działacie również w innych krajach (tj. w Trizondalu i - chyba - Sarmacji). Myślę, że zapału na długo nie starczy - a nawet jak starczy, to za wiele się nie nawojujecie. Przepraszam, że tak sceptycznie, źle wam nie życzę, ale nic mnie u was nie zachwyciło ;-)
Jak Pan widzi, zapał już trochę trwa, projekt robimy dla siebie z Mateuszem i mamy z niego satysfakcję, dziękuję za każdą uwagę, bo każda, nawet sceptyczna jest cenna
Pokój niech będzie z Tobą, i łaska, i błogosławieństwo Boże, Drogi Przybyszu ze Slawonii! Zapraszam do Kamankeszu na bakławę - nasz lokalny, miejski przysmak
Witam Panie Tomlinson, dziwię sie widząc tu (po cześci) Trizondalczyka, w końcu nie od dziś wiadomo że Trizondal nie jest nam przychylny...
Martin Amanullah z Lufhy
Członek Partii Wiary
لا إله إلا الله محمد رسول الله وعلي ولي الله
Pokój niech będzie z Tobą, i łaska, i błogosławieństwo Boże, Drogi Przybyszu ze Slawonii! Zapraszam do Kamankeszu na bakławę - nasz lokalny, miejski przysmak
Dziękuję, na pewno odwiedzę i spróbuję
Witam Panie Tomlinson, dziwię sie widząc tu (po cześci) Trizondalczyka, w końcu nie od dziś wiadomo że Trizondal nie jest nam przychylny...
Ten brak przychylności to tak trochę w dwie strony działa...
Nie przybywam tutaj jako przedstawiciel Trizondalu, ale jako osoba prywatna, turysta chcący pozwiedzać i poznać lokalną kulturę, dlatego spory polityczne odłóżmy na bok.
Rozumiem ciesze się że nie wszyscy w Trizondalu popierają agresywne działania prezydenta Ciarana i innych wrogów Kukrii Zapraszam też do siebie do Lufhy na duszoną baraninę, skoro już wybierasię Pan w kulinarną podróż po Kukrii
Martin Amanullah z Lufhy
Członek Partii Wiary
Dziękuję za zaproszenie, baraninę lubię, także na pewno Pana odwiedzę
Będzie mi bardzo miło
Martin Amanullah z Lufhy
Członek Partii Wiary
W Slawonii istnieje Slawoński Muzułmański Związek Religijny (narracyjnie).
Byliby Państwo zainteresowani współpracą na tym polu?
W Slawonii istnieje Slawoński Muzułmański Związek Religijny (narracyjnie).
Byliby Państwo zainteresowani współpracą na tym polu?
Jestem zainteresowany
Strony: 1